Hledej

silene_suple
Úvod Šílené šuple Regi šuple
    Něco o Regi

      Regi_supleJak jsem potkala Regi

      Ve virtuálním světě se někdy dějí zvláštní věci. A k těm patří i mé setkání s Regi. Ačkoli bydlíme každá na jiném konci republiky, zvláštní náhodou jsme začaly psát ve stejnou dobu a pouhých pár kilometrů od sebe. Ne tenkrát jsme o sobě ještě vůbec nevěděly, takže jsme netušila, že jen přes kopec začíná psát někdo s velmi podobným způsobem myšlení. Byly prázdniny roku 2013.

      V Regi jsem potkala člověka, se kterým si vzácně rozumím, a to i přes to, že Regi je mistrem drabblat a zkratek. Krystalicky čistého vyjádření v několika slovech. Kde Regi stačí sto slov, já jich potřebuji tisíc. Ale mám pocit, že i tak je naše poselství stejné – svět je místo plné magie a kouzel, ve kterém stojí za to žít.

      Od těch dob uplynulo hezkých pár let. Už jsme se mnohokrát potkaly i naživo, strávily společně několik dovolených, naše psaní se měnilo. Ze světa fanfiction jsme se přenesly i do originální tvorby, vyšlo nám několikero povídek tiskem i v některých médiích. V současnosti ještě s dalšími dvěma kamarádkami dokončujeme knihu. Takže píšeme dále, přestože už ne tolik o Harrym a ostatních. Ale pořád nás to baví.

      Katty

       

      Items details

      • Hits: 2151 clicks

      Tecox component by www.teglo.info

      Vaše komentáře a dotazy  

      #
      maja 19 Listopad 2020
      Ahoj, děvčata. Jsem moc ráda, že jste tady, a mé velké díky Jardovi, který na stěhování Šuplete obětoval spoustu času a práce. Díky vám tu bude opět živo, než se zase rozepíšu. :-)
      #
      Regi 19 Listopad 2020
      Májo, ani nevíš, jak jsem ráda, že jsme tady. A že je to vzájemné :-)

      Online návštěvníků

      Právě připojeni - hostů: 52 a členů: 2 

      Celkový počet zobrazení stránek:

      Počet zobrazení článků : 6049623