Hledej

 welcome

    Autor

      Harry Potter a Morganin prsten

      Tahle povídka je můj první pokus. Je pro všechny, kteří mají rádi FanFikci Harryho Pottera. Navazuje na 5. díl Harry Potter a Fénixův řád. Některé prvky z šesté a sedmé knihy zachovám. Ještě maličkost, Justin Finch-Fletchley se zúčastnil bitvy na ministerstvu.

      Co se týká mě, tak Lachim je mírně praštěný muž, kterého díky povídkám Máji a několika jiných posedlo „básnické střevo“ a výplod této posedlosti máte před sebou. 

      Povídku betuje Jarda.

      Doufám, že se Vám bude můj příběh líbit.

      Lachim

      morgan_le_fay

       

      Items details

      • Hits: 18380 clicks

      Tecox component by www.teglo.info

      Vaše komentáře a dotazy  

      #
      maja 31 Říjen 2011
      Ještě malá poznámečka: Do 6. kapitoly budeme přidávat pravidelně, každé pondělí. Až s vydáváním doženeme Lachimovu rezervu, tak budete muset počkat, až další kapitolu dopíše.
      #
      Kitti 13 Prosinec 2011
      Tak nevím, když se oprostím od toho, že chybí nějaká slova, což není autorova chyba, zůstává ve mne rozpačitý dojem, jak když tuto kapitolu psal někdo jiný? Copak to cítím jenom já? Takové moc popisné, jak vařené z vody? Nerozumím tomu. Ty předchozí kapitoly byly opravdu super, čtivé, poutavé, tahle je jak když opravdu psal někdo jiný. Jak povídky, co píšou "puberťačky": "...vstala, osprchovala se, namazala se tělovým, mlékem, oblékla se, namalovala..." a následuje detailní popis, jak sypala cereálie do misky a zalila mlékem. Nemyslím to špatně, moc si vážím všech, co píšou, obdivuju fantazii vás všech. Nechci se tě Lachim dotknout, omlouvám se, jestli jsem moc upřímná. Jen tomu nerozumím, ty předchozí kapitoly jsou opravdu dobré. Jestli tě tlačí čas, nenech se deptat škemráním o pokračování. Na takové díly, jako je prvních 7 kapitol si moc ráda počkám. Těším se, že další kapitola bude tak dobrá jako ty přechozí. Komentuju hlavně proto, že jsem si chtěla dát pokračování jako odměnu na dobrou noc a teď jsem překvapená.
      #
      anneanne 10 Leden 2012
      No,asi mě nepřekvapil.Ale jsem víc zvědavá na ty nové schopnosti.Krvavý Baron věděl proč Nevilla nepustil dovnitř k Dracovi, asi by moc neodpočíval. :oops: