Hledej

 welcome

Úvod Ankety Diskuze Diskuze
    Diskuze

      Diskussion_zwingli_lutherTady se můžete seznámit, sdělit mě i sobě navzájem svoje názory, zajímavé odkazy. Povídat si o povídkách mých i těch ostatních.

      Zároveň se zde budu na Vás obracet s dotazy týkajících se rozepsaných povídek.

      Těším se na vaše ohlasy.

      Mája

       

      Items details

      • Hits: 7913 clicks

      Tecox component by www.teglo.info

      Vaše komentáře a dotazy  

      #
      vlkzrout 26 Leden 2012
      Majo, jako jedna z mála píšeš bez chyb, což vysoce oceňuji. (až budeš mluvit s Karlosem, vyřiď mu, že některé povídky u něj zveřejněné jsou po této stránce děsné). Trochu jsi mě proto zklamala tou "diskuzí". Ověřil jsem si v pravidlech, že tento tvar je možný, ale považuju to za úlitbu pro negramoty. Takhle mluvili komunističtí papalášové.
      #
      maja 26 Leden 2012
      Radši bys Diskuse? Já hodně slov hodnotím především pohledem, aniž bych znala přesný pravopis. Nevím proč, ale když si napíšu vedle sebe diskuse a diskuze, tak se mi prostě to z líbí mnohem víc. A pravopis mi to nechává projít...
      Nedostatek chyb v mých povídkách má na svědomí pravopis wordu a Jarda, který vychytá zbytek :lol:
      #
      vlkzrout 27 Leden 2012
      Používání "diskuze" je ze stejného soudku, jako snaha o odstranění vyjmenovaných slov. Diskuse se za mých mladých let správně nejenom psalo, ale i vyslovovalo a smáli jsme se Jakešům a spol. za jejich mluvu(diskuze,z emedělci,bojleř i apod.). Dneska, když čtu některé povídky (ne tvoje) dostávám vyrážku. Někteří autoři evidentně neznají rozdíl mezi mi a my, nerozlišují ženský a mužský rod, používají by jsme misto bychom etc. etc. Takže tvoje povídky jsou v tomto směru příjemným osvěžením. Nedávno jsem četl něco od autorky, která se svěřovala, že musí dělat reparát maturity. Její výtvor by nemohl projít z hlediska pravopisu snad ani dítěti na prvním stupni ZŠ. Tak mi promiň moje šťourání, skutečně jsem si ověřil, že tvar diskuze je podle současných pravidel přípustný, ale když jsem to na tvém webu viděl, bylo to jako dostat pěstí mezi oči.
      #
      Snake 27 Leden 2012
      vlkzroute ta kvalita povídek na stránkách karlose bude tím, že jim jen poskytuje prostor a není jejich betou a ani to nekontroluje.
      Pokud jsem pochopil správně jak to u karlose funguje tak autor text hned vloží na stránku a nemusí nic posílat karlosovi na e-mail a podobně jak je to tady. Tím se samozřejmě připravuje o možnost cenzury a můžou se mu tam objevit fakt divné věci. Já sám bych to takhle neudělal.
      #
      Marketa_St 11 Prosinec 2013
      Pro Máju: Do ZIPu to dej.
      Vytvoříš si ho, klikni na plochu pravým tlačítkem myši a tam vyjede vytvořit ZIP archiv, po kliknutí se objeví na ploše. Ten si otevřeš a přetáhneš si souboru do něj a po přesunutí a zavření ZIPu ten ZIP přejmenuješ.
      #
      maja 11 Prosinec 2013
      Když jsem to zkoušela minule, tak se mi zakousl noťas a musel na přeinstalování. Proto jsem se zapřísahla, že na Zip už nikdy ani nešáhnu :D