Hledej

listy2Stejně jako Máju i mě postihla nemoc zvaná drabble.

Zdrojem nákazy je Patoložka a její povídky.

Přeji pěkné čtení.

Lachim

 

PS

Obdivuji umění dát do tak malého počtu slov příběh nebo myšlenku. Příběhy mi moc nešly, tak jsem to zkusil jinak.


    Fred

      fred_weasley_by_seredhielTušil, co se stane. Nevěděl kdy, ale byl si tím jistý. Po pravdě řečeno, nikdy nad tím nepřemýšlel. Jediné, co ho zajímalo, byl obchod Kratochvilné kouzelnické kejkle, jejich společný splněný sen.

      Když ho v kapse zahřála mince, byl právě v laboratoři. George se objevil zrovna, když si ji prohlížel. Neřekli ani slovo, jen se na sebe podívali a přikývli. Přemístit se k Prasečí hlavě bylo dílem okamžiku.

      Bitva začala. Dělal, co mohl, aby ochránil všechny, které miloval. Měl o ně opravdu strach. O rodinu, kamarády, přátele. O sebe ne. Znal svoji budoucnost.

      A pak to přišlo. Nastal jeho čas. Musel odejít.

       

      Items details

      • Hits: 6637 clicks

      Tecox component by www.teglo.info

      Vaše komentáře a dotazy  

      #
      maja 11 Červen 2013
      To je jedna ze smrtí, kterou jsem JKR nemohla odpustit. Proto jsem začala psát Zpěv. Abych se s ní nemusela vyrovnávat... :roll:
      #
      Káťa-chan 11 Červen 2013
      Naprosto s tebou souhlasím Májo, protože jsem dvojčata Weasleyova měla nejraději a chudák George bez Freda nebyl jako dříve...
      #
      Regi 12 Červen 2013
      K těm třem krátkým odstavečkům se vracím už počtvrté. S něčím ve mně to silně rezonuje a já nemůžu přijít na to, s čím vlastně. Zvláštní pocit... Díky.
      #
      Lachim 12 Červen 2013
      Díky za komentáře. Původně jsem chtěl napsat něco optimističtějíš o, ale Fred chtěl tohle. Paradoksně jsou oba díly o dvojčatech z těch smutných.
      #
      rusalka 11 Únor 2019
      Znát svůj osud je dobré v tom smyslu, že se s ním člověk dopředu může smířit. Ale co, když se nesmíří. Měla jsem pocit, že Fred je tak plný života, že nemá čas na nějaké dumání a chmury. Každopádně, jsem ho nemohla jen tak oželet. Chtěla jsem, aby si vzal Hermionu. (U) To by jim pěkně jiskřilo ve vztahu i v obchodě. Ne tak jak s Georgem, :-* tam by to bylo spíš sázkou na jistotu, ale furt lepší, než ji provdat za Ronalda. :-x