Hledej

silene_suple
Úvod Šílené šuple Katty šuple
    Něco o Katty

      Katty_supleJak jsem potkala Katty

      Náhody prý neexistují. Přesto jsme s Katty na sebe narazily nezávisle na sobě téměř současně. Na jedněch, dnes již neexistujících stránkách, publikovala své ilustrace. Nádherné koláže. Sdělné, poetické, působivé… Okamžitě mě okouzlily a napsala jsem jí nadšený komentář.

      V tentýž den jsem objevila u své povídky, kterou na svých stránkách uveřejňovala Patoložka, zase její komentář. Katty se líbilo moje minimalistické vyjadřování. Tetelila jsem se blahem, když mi po pár vyměněných vzkazech nabídla ilustrovat další drabble povídky. A pak Katty skromně podotkla něco o své rozepsané povídce Amber. Začetla jsem se a byla okouzlena znovu. Jejím viděním světa, jemným humorem a jistotou, s jakou to vše dokáže popsat nejen obrázky ale i slovy.

      Tři měsíce po našem virtuálním seznámení jsme se sešly osobně. A v lednu 2014 vzniklo naše společné Šílené šuple. Začalo to Harrym Potterem…

      … a pokračovalo dalším fanfiction i originálním psaním. Časem pak nejen do Šuplete. Pár originálních fantasy povídek jsme vyslaly i do světa (Zejména Katty se opravdu dařilo). Takže jsou k nalezení v tištěných sbornících, v e-podobě, či v internetových médiích. Psaní je prostě bezva koníček, který je ještě lepší, pokud je sdílený s dobrou kamarádkou, popřípadě s více kamarádkami.

      Regi

       

      Items details

      • Hits: 2220 clicks

      Tecox component by www.teglo.info