Hledej

listy2Stejně jako Máju i mě postihla nemoc zvaná drabble.

Zdrojem nákazy je Patoložka a její povídky.

Přeji pěkné čtení.

Lachim

 

PS

Obdivuji umění dát do tak malého počtu slov příběh nebo myšlenku. Příběhy mi moc nešly, tak jsem to zkusil jinak.


    Augusta

      Augusta_Gran_by_thanfictionByla na svého vnuka hrdá. Celý jeho život věděla, že je výjimečný, a dnes si to uvědomil celý kouzelnický svět.

      Je pravda, že v dětství neprojevoval příliš talentu a tak se i v jejím nitru objevovaly pochyby, ale po jeho účasti v bitvě na Ministerstvu se rozplynuly beze zbytku. Neville byl skutečným synem svých rodičů.

      Často na ně vzpomínala. Milovala svého syna a Alice, její snacha, byla obdivuhodná žena. Byla ráda, že se Frank oženil právě s ní. Jejich osud byl strašlivý, ale oni se nikdy nevzdali.

      Dnes cítila, že se jim Neville více než vyrovná. Ano, Augusta Longbottomová byla na svého vnuka hrdá.

       

      Items details

      • Hits: 6280 clicks

      Tecox component by www.teglo.info

      Vaše komentáře a dotazy  

      #
      panvita 20 Červen 2013
      Moc pěkně sepsaný
      #
      Nade 22 Červen 2013
      Vždycky jsem si myslela, že Nevillova babička byla impozantní dáma, ale za vlastní bych ji nechtěla. Neville byl nervózní nemehlo právě díky ní. Jeho sebevědomí rozhodně příliš nepodpořila. Ještě, že se ten kluk dostal mimo její dosah, aby na něho MOHLA být hrdá.
      Díky, pěkně napsané.
      #
      Luna 22 Červen 2013
      Můžu se prostě jen podepsat pod Nadin komentář? :-)
      #
      anneanne 23 Červen 2013
      Ten podpis,to by nás bylo asi víc. Teda dříve, pak mě jednou napadlo, jestli není taková jen ze strachu.Že zas o všechno a všechny příjde.
      #
      Lachim 23 Červen 2013
      Děkuju moc za komentáře. Myslím, že její chování k Nevillovi bylo směsí strachu o posledního člena rodiny a vírou v jeho magické schopnosti. Myslím, že byla trochu zklamaná z toho, že se dlouho neprojevovali.
      #
      rusalka 11 Únor 2019
      Na babičce Longbottomové je nejlepší, čím byla v mládí. Bystrozorka ve službě u Její královské výsosti. Za války pracovala jako řidička automobilu Její K.V. Alžběty a když se po letech potkaly a poznaly, bylo to jako zázrak z čistého nebe. (verze z pokr. KM) V další roli babi Longbottomová učí v Bradavicích obranu, ale něco se stane a musí pryč. Teď nevím, z jakého je to pramene. Ale tak nebo tak, předpokládám, že se snaží vychovat z Nevilla dobrého člověka s prací pod penzí, aby se mohl usadit a žít klidným způsobem, protože si v dětství mnoho zkusil. (au)