Hledej

listy2Stejně jako Máju i mě postihla nemoc zvaná drabble.

Zdrojem nákazy je Patoložka a její povídky.

Přeji pěkné čtení.

Lachim

 

PS

Obdivuji umění dát do tak malého počtu slov příběh nebo myšlenku. Příběhy mi moc nešly, tak jsem to zkusil jinak.


    Lucius

      Lucius_by_camillo1978Znamení zla na jeho ruce nabývalo během posledních měsíců na síle. Bylo mu jasné, že Pán zla se vrací. Už několik dní byl připravený na jeho zavolání. Jen ho zajímalo, kdo mu pomohl.

      Určitě ne Severus, ten sedí v teple svého kabinetu. Karkarov také ne, ten je příliš zbabělý. Hodně jich bylo v Azkabanu, včetně švagrové, a několik dalších se dostalo na Ministerstvo, podle hesla, že pod svícnem bývá tma. Jediný, kdo ho napadl, byl Červíček. Donedávna si myslel, že je mrtvý, ale poslední dobou se na Ministerstvu o něčem šuškalo. Nic konkrétního, ale…

      Znamení zla začalo žhnout, Pán volá…

       

      Items details

      • Hits: 7084 clicks

      Tecox component by www.teglo.info

      Vaše komentáře a dotazy  

      #
      maja 24 Červen 2013
      Nikdy jsem nepochopila, jak hrdý aristokratický Malfoy mohl tak snadno smířit s otrockým cejchem a šíleným "Pánem". Proto ho nemám ráda. Mohl to dělat jen proto, že v jeho službách mohl beztrestně mučit a vraždit... Toužil po moci a stal se otrokem...
      #
      Regi 25 Červen 2013
      Já mám zase pocit, že kombinoval... nedomyslel... a překombinoval. A nakonec hořce litoval (samozřejmě sám sebe ). Taky ho nemám ráda.
      #
      Lachim 25 Červen 2013
      Děkuji za komentáře. V tomhle směru jsem Luciuse taky nikdy nepochopil.
      #
      panvita 26 Červen 2013
      Já Luciuse taky nesnáším ale Draco a Narcissa tak zkažení si myslim nejsou
      #
      rusalka 11 Únor 2019
      Ee, pardon, Lucius byl vždy nejprve elegantní gentleman a až pod vlivem událostí musel poslechnout papá Abraxase a byl doveden k označení TP jako dobytek na cejchování. Naštěstí tu vždy byl Severus a jeho lektvary, které pomohly a pomáhají dodnes. Pokynům TP se Lucius vzpíral, takže byl podroben kletbami Crucio a Imperio a donucen činit odporné skutky.
      Protože se vzepřel hlavě rodu, vychoval svého syna úplně jinak, udělal z něj jen figurku a mazánka. Ne politika, ne hospodáře, ne otrokáře. A pak že je Draco rozmazlené princátko. Jen se vyhříval v lásce svých rodičů. Dostal přesně to, co děti potřebují.