Hledej

listy2Stejně jako Máju i mě postihla nemoc zvaná drabble.

Zdrojem nákazy je Patoložka a její povídky.

Přeji pěkné čtení.

Lachim

 

PS

Obdivuji umění dát do tak malého počtu slov příběh nebo myšlenku. Příběhy mi moc nešly, tak jsem to zkusil jinak.


    Olympa

      olympaJeště před pár lety nevěřila, že najde muže, který ji požádá o ruku. Ono shánět partnera, když jste poloobr, je docela problém. Vlastně dřív svůj původ popírala, ale díky Hagridovi se tomu už nebrání.

      Když jí svým krásně neohrabaným způsobem požádal o ruku, byla na vrcholu štěstí. Moc ráda souhlasila. Nevadilo jí, že kvůli tomu opustí svou práci. Jednak byla madam Lescautová velice vhodná jako ředitelka Krásnohůlek a jednak si nějak nedovedla představit svého nastávajícího bez Bradavic.

      Vlastně už musí vstávat. Svatba je dnes odpoledne a brzy přijdou její nové kolegyně, profesorky McGonagallová a Prýtová, aby jí pomohly se připravit.

       

      Items details

      • Hits: 6064 clicks

      Tecox component by www.teglo.info

      Vaše komentáře a dotazy  

      #
      maja 28 Červenec 2014
      Jé, bude obří svatba :D Tedy poloobří svatba, ale stejně bude OBROVSKÁ... Taky bych tam chtěla být. Hagrid bude dojatý a bude smrkat do ubrusu, Olympa na něj bude shovívavě shlížet z výšky, Minerva bude upjatá, dokud se pořádně nenapije a Brumbál na portrétu si dojetím slepí vousy citronovými cukrátky...
      #
      Lachim 19 Srpen 2014
      popravdě si jen neumím představit, kde budou bydlet. Olympa se do Hagridovy boudy jaksi nehodí a představa Hagrida v útulně a vkusně zařízených profesorských komnatách, kam se mu nejspíš nikdy nepodaří propašovat Chloupka nebo Norbertu... :P